MENU

CONTACT


FAQ

Cat costa?

Toate creatiile mele sunt personalizate in functie de cerintele clientului sau sugestiile mele in baza experientei dobandite. Este important ca in business-ul tau sa te remarci in fata competitorilor, de aceea nu exista un pret fix pentru toate proiectele. De cele mai multe ori pretul final reprezinta:

- timpul de documentare. Cine iti sunt competitorii, ce imagine afiseaza, care este targetul tinta. Toate aceste informatii ma ajuta sa conturez ideea ta astfel incat sa o pot tansmite cat mai bine clientilor tai.

- timpul de lucru in prezentarea proiectului initial.

- modificarile graficii prezentate.

Cat dureaza?

In functie de complexitatea proiectului pot oferii un termen estimativ. Orice micro-proiect* se livreaza in 24h.

*Micro-proiect - Carti de vizita, logo-uri simple, fluturasi, editare si prelucrare poze, felicitari, invitatii etc.

Despre mine:

Lucrez in acest domeniu aproape zi de zi inca din anul 2004. Am terminat studii de specialitate si detin atestate in domeniu. Sunt inregistrat drept persoana fizica autorizata sub coduri caen si pot emite facturi si chitante astfel incat toate platile firmei dvs sa fie inregistrate. 

Sfaturi utile

# 1: Fii clar cu obiectivele si asteptarile tale.

Orice proiect de succes incepe prin furnizarea de informatii suficiente. Dimensiune/ culori/ ce asteptari ai/ surse de inspiratie/ ce folosesc competitorii tai/ ce anume doresti sa rerezinti etc.

# 2: Nu incerca sa copiezi ceea ce admiri de la cei mai buni.

Sunt sanse ca intr-o buna zi sa ai o cifra de afaceri mai mare ca a competitorilor tai. Daca alegi un design asemanator al unui logo spre exemplu s-ar putea sa creezi confuzie in jurul clientilor tai.

# 3: Cand alegi un grafician nu te baza doar pe portofoliu.

Incearca sa discuti cu el, vezi ce experienta are, ce te poate sfatuii. De multe ori un pret mic reprezinta o experienta naiva, un timp redus de lucru sau o implicare minima. Investeste intr-o imagine cu care te poti mandri.

Nu ma ocup de:

-Tehnoredactare

-Modelare 3D/randari

-Schite tehnice

-Benzi desenate/ilustrare carti (pot lucra doar coperti)

-Mascote/ Portrete/ Caractere

-SEO/ editare site-uri